Yahya Abdul-Mateen II

Yahya Abdul-Mateen II
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :15.7.1986
Doğum Yeri:New Orleans

ABD'li oyuncu.

The Get Down (2016), Aquaman (2018) ve Biz (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2022 Aquaman 2
2021 The Matrix 4
2020 Candyman
2019 Sweetness in the Belly
2019 Biz
2018 Aquaman
2018 Boundaries
2018 First Match
2017 Muhteşem Showman
2017 Baywatch
2017 Sidney Hall
2012 Crescendo (Kısa Film)

Televizyon

2019 Kara Ayna
2018 The Handmaid's Tale
2017 The Get Down

Görev Aldığı Yapımlar

Yahya Abdul-Mateen II Fotoğrafları

Yahya Abdul-Mateen II Fotoğrafları Yahya Abdul-Mateen II Fotoğrafları Yahya Abdul-Mateen II Fotoğrafları Yahya Abdul-Mateen II Fotoğrafları Yahya Abdul-Mateen II Fotoğrafları