Yancy Butler

Yancy Butler
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :2.7.1970
Doğum Yeri:New York

ABD'li aktris.

Tam adı Yancy Victoria Butler'dır. The Witness Files (1999), Düşme Noktası (1994), Zor Hedef (1993) ve Boyfriend Killer (2017) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 The Assassin's Code
2018 American Criminal
2017 Zer0-Tolerance
2017 Ölüm Yarışı 2050 (Video)
2017 Chasing the Star
2013 Hansel & Gretel Get Baked
2013 Göster Gününü 2
2012 Shark Week
2010 Kick-Ass
2008 Vote and Die: Liszt for President
2006 Striking Range
2004 The Last Letter
2000 Doomsday Man
1999 The Witness Files
1998 The Treat
1997 Ravager
1997 Annie's Garden
1996 The Ex
1996 Fast Money
1995 Let It Be Me
1994 Düşme Noktası
1993 Zor Hedef
1993 The Hit List
1979 Savage Weekend

Televizyon

2017 Witness Protection (TV Filmi)
2017 Boyfriend Killer (TV Filmi)
2015 Lake Placid vs. Anaconda (TV Filmi)
2012 Kara Göl: Son Katliam (TV Filmi)
2011 The Mentalist
2011 Rage of the Yeti (TV Filmi)
2010 Lake Placid 3 (TV Filmi)
2009 Wolvesbayne (TV Filmi)
2007 As the World Turns
2006 Double Cross (TV Filmi)
2006 Basilisk: The Serpent King (TV Filmi)
2003 The Lyon's Den
2002 Witchblade
2000 Third Watch
2000 The Wonderful World of Disney
2000 Witchblade (TV Filmi)
2000 Thin Air (TV Filmi)
1998 The Wild Thornberrys (Seslendirme)
1998 Brooklyn South
1997 Perversions of Science
1997 NYPD Blue
1993 South Beach
1992 Mann & Machine
1992 Grapevine
1991 Law & Order

Görev Aldığı Yapımlar

Yancy Butler Fotoğrafları

Yancy Butler Fotoğrafları Yancy Butler Fotoğrafları Yancy Butler Fotoğrafları Yancy Butler Fotoğrafları Yancy Butler Fotoğrafları