Yarrow Cheney

Yarrow Cheney
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.1.1966

ABD'li animatör, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Yapım tasarımını yaptığı Despicable Me 2 (2013), The Lorax (2012) ve Despicable Me (2010) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2018 The Grinch
2016 Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı
2013 Puppy (Kısa Film)
2006 The Very First Noel (Kısa Video)

Yapımcı

2006 The Very First Noel (Kısa Video)

Senaryo

2013 Puppy (Kısa Film)

Animatör

2012 Loraks
2002 Define Gezegeni
1998 Sihirli Kılıç
1998 Mummies Alive! The Legend Begins (Video)
1997 Cats Don't Dance
1997 Mummies Alive! (TV Series)
1995 The Maxx (Mini Dizi)

Yapım Tasarım

2013 Çılgın Hırsız 2
2012 Loraks 
2010 Çılgın Hırsız
2006 The Very First Noel (Kısa Video)
2006 Meraklı Maymun 
2002 The Chubbchubbs! (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Yarrow Cheney Fotoğrafları

Yarrow Cheney Fotoğrafları Yarrow Cheney Fotoğrafları