Yasemin Kozanoğlu

Yasemin Kozanoğlu
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :7.7.1978
Doğum Yeri:İstanbul

Türk manken ve oyuncu.

Eseniş Lisesi bitirdikten sonra video yapımcılık eğitimi aldı. Modellik ve oyunculuk yaptı.

Filmografi
2000: Çilekli Pasta - Burcu Burkan
2001: Yeşil Işık
2001: Avcı - Duygu Güner
2002: Romantik - Yasemin
2003: Hürrem Sultan - Gülfem Hatun
2007: Avrupalı - Elaa

Görev Aldığı Yapımlar

Yasemin Kozanoğlu Fotoğrafları

Yasemin Kozanoğlu Fotoğrafları Yasemin Kozanoğlu Fotoğrafları Yasemin Kozanoğlu Fotoğrafları Yasemin Kozanoğlu Fotoğrafları Yasemin Kozanoğlu Fotoğrafları