Yasemin Öztürk

Yasemin Öztürk
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :25.2.1974
Doğum Yeri:Ankara

Türk sinema ve TV dizisi oyuncusudur.

Bilkent Üniversitesi Tiyatro bölümünde eğitim gördü. Pek çok TV programında sunuculuk yaptı. 1999 yılından itibaren çeşitli TV dizilerinde rol alan Yasemin Öztürk, ilk olarak 2002 yılında TRT'de yayınlanan Koçum Benim adlı TV dizisinin başrol oyuncularından biri olarak görev aldı. Son olarak 2012 yılında Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi adlı TV Dizisi'nde Psikolog Funda rolünü canlandırdı.

Filmografisi
Buyur Burdan Kaç - İSTANBUL SAHNE TİYATROSU (2013)
Nizama Adanmış Ruhlar - Samanyolu TV (Dizi) - (2012)
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi - StarTV (Dizi) - (2011-2012)
Aşk tutulması - (2008)
Yemin - TV Dizisi (2007)
Havva Durumu - Sinema Filmi - (2007)
2 Süper film birden - (2006)
Ezo Gelin - TV Dizisi (2006)
Aşka Sürgün - ATV(Dizi) - (2005)
Kurtlar Vadisi - Show TV(Dizi) - (2004-2005)
Canım Benim - ATV(Dizi) - (2004)
Çalınan Ceset - ATV(TV Filmi) - (2004)
Gece 11:45 - Sinema Filmi - (2004)
Hababam Sınıfı Askerde - Sinema Filmi - (2004)
Radyo Tiyatrosu - TGRT Fm - (2003)
Aşk Skandalı - TV Filmi - (2001)
Koçum Benim - TRT(47 Bölüm) - (2001-2003)
Üvey Baba - Star TV(100 Bölüm) - (2000-2003)
Şahin - TV Filmi - (2000)
Sır - Kısa Film - (2000)
Bizim Sokak - Star TV(13 Bölüm) - (1999-2000)
Bizden Söylemesi - TRT(13 Bölüm) - (1999-2000)

Görev Aldığı Yapımlar

Yasemin Öztürk Fotoğrafları

Yasemin Öztürk Fotoğrafları Yasemin Öztürk Fotoğrafları Yasemin Öztürk Fotoğrafları Yasemin Öztürk Fotoğrafları Yasemin Öztürk Fotoğrafları