Yasuaki Kurata

Yasuaki Kurata
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :20.3.1946
Doğum Yeri:Ibaraki

Japon yapımcı ve oyuncu.

Aksiyon filmlerinde rol alan ünlü bir dövüş sanatları uzmanıdır. Karate (5. dan), Judo (3. dan) ve Aikido (2. dan) dereceleri vardır. İlk olarak 1971 yılında Xiao guan wang filminde rol aldı. 100'den fazla filmde oyuncu, yapımcı ve senarist olarak çalışmıştır. Jing wu ying xiong (1994), Dang kou feng yun (2017) ve Son vampir (2009) filmleriyle tanınmıştır. 

Filmografi

2020 Future Fighters
2018 Bing feng: Yong heng zhi men
2018 Fat Buddies
2018 Huang jin xiong di
2017 Kuang shou
2017 Hung sau dou
2017 Zhui bu
2017 Jue shi gao shou
2017 Dang kou feng yun
2015 Kiri: Shokugyô Koroshiya
2013 The Wrath of Vajra
2012 Da Shang Hai
2011 Red tears - kôrui
2010 Jing wu feng yun: Chen Zhen
2009 Son vampir
2009 Kanli hesaplasma
2006 Masutâ obu sandâ: Kessen!! Fuuma ryuuko-den
2006 GôGô Sentai Bôkenjâ Za Mûvî Saikyô no Pureshasu (Kısa Film)
2005 Dragon Get Angry
2003 Kôryû: Ierô doragon
2003 An Na yu wu lin
2002 Xi yang tian shi
2002 Samouraïs
2001 An dou
2000 Chung wah do hap
1995 Yami gorufâ 2: Ougon no patâ (Video)
1994 Jing wu ying xiong
1993 My Home Yakuza
1993 Za kakuto oh
1992 Boryoku retto: Dati mane jakku (Video)
1992 Shizukanaru Don 2 (Video)
1991 Ji dao zhui zong
1991 Shizukanaru Don (Video)
1989 Above the War
1989 Fainaru faito - Saigo no ichigeki
1988 Bokura no nanoka-kan sensô
1988 Jin zhuang da jiu dian
1987 Dung fong tuk ying
1986 Yuan Zhen-Xia yu Wei Si-Li
1986 Huan le long hu bang
1986 Uemura Naomi monogatari
1986 Foo gwai lit che
1985 Xia ri fu xing
1985 Mishima: A Life in Four Chapters
1984 Zhi zun shen tou
1983 Hei mei gui
1983 Wang ming ren zhe
1983 Zui jia pai dang 2: Da xian shen tong
1982 Fei yan zou bi
1982 Huo Yuan-Jia
1981 Shu shi shen chuan
1981 Tai lu ge da tu sha
1981 Shang Hai Tan da ye
1981 Mao tou ying
1981 Nie zhong
1981 Fei dao you jian fei dao
1981 Eijanaika
1980 Qing jie
1979 Cheng fa
1978 Saolin Ninja'ya karsi
1978 Lao jia lao nu lao shang lao
1978 Chuan ji Fang Shi Yu
1977 Bandit-bandit internasional
1977 Kochira Katsushika-ku Kameari kôen mae hashutsujo
1977 Jing wu men xu ji
1977 Fang Shi Yu da po mei hua zhuang
1976 Butoken: Moko gekisatsu!
1976 Hissatsu onna kenshi
1975 Kaette kita onna hissatsu ken
1975 Shen quan fei long
1975 The Golden Triangle
1974 Yi dui yi
1974 Yi quan yi kuai qian
1974 Onna hissatsu ken: Kiki ippatsu
1974 Chokugeki! Jigoku-ken
1974 Hong Kong'lu Baba
1974 Da zhui zong
1974 Chu bao
1974 Shen long xiao hu chuang jiang hu
1974 Liang hu e dou
1974 Hen dui hen
1974 Da xiao you long
1973 Kalles Karateci
1973 Nu fa chong guan
1973 Kaplanların Gazabı
1973 Shuang mian nu sha xing
1973 Kara Cellat
1973 Kong zhong wu shi
1973 Da xiao tong chi
1973 7 Erkek 1 Kadın
1973 Gan jin sha jue
1973 Qi lin zhang
1973 Ying xiong ben se
1973 Rüzgarın Şiddeti
1973 Si dui tou
1972 Pa shan hu
1972 Dört Yenilmez Kahraman
1972 İyi ve Kötü
1972 Fang Shi Yu
1972 Xiao quan wang
1972 Şampiyonun İntikamı

Televizyon

2013 Garo: Yami o Terasu Mono
1998 Zhong hua da zhang fu
1983 Kanei Gozen Shiai (TV Filmi)
1977 G-Men '75
1974 Fight! Dragon
1962 Chûgakusei nikki

Yapımcı

2011 Red tears - kôrui
2006 Masutâ obu sandâ: Kessen!! Fuuma ryuuko-den
2006 Gin-iro no kami no Agito
2003 Kôryû: Ierô doragon
1989 Fainaru faito - Saigo no ichigeki

Senaryo

2003 Kôryû: Ierô doragon

Görev Aldığı Yapımlar

Yasuaki Kurata Fotoğrafları

Yasuaki Kurata Fotoğrafları Yasuaki Kurata Fotoğrafları Yasuaki Kurata Fotoğrafları Yasuaki Kurata Fotoğrafları Yasuaki Kurata Fotoğrafları