Yi Zhang

Yi Zhang
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :17.2.1978
Doğum Yeri:Harbin

Çinli oyuncu.

Zhui xiong zhe ye (2016), Savaşın Çiçekleri (2011) ve Ji mao fei shang tian (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Jingang Chuan
2021 Yi miao zhong
2021 Impasse
2020 Wo He Wo De Jia Xiang
2020 Ba Bai
2019 Wo He Wo De Zu Guo
2019 Pan deng zhe
2018 Operation Red Sea
2018 Kül En Saf Beyazdır
2017 Yao ling ling
2017 Xiu chun dao II: xiu luo zhan chang
2016 Zhui xiong zhe ye
2016 Zai shi jie de zhong xin hu huan ai
2016 Shao nian
2016 I Am Not Madame Bovary
2016 Guo nian hao
2015 Yi lu jing xi
2015 Lao pao er
2015 Au-delà des montagnes
2014 Qin ai de
2014 Huang jin shi dai
2014 Gyges (Short)
2013 Yue lai yue hao: Cun wan
2012 Sou suo
2012 Pi fu
2011 Jian dang wei ye

Televizyon

2020 National Action
2020 Chong sheng
2019 Wo De Qin Die He Hou Ba
2019 Guang rong shi dai
2017 Shou hu li ren
2017 Ji mao fei shang tian
2016 Hao jia huo
2015 Hu ma mao ba
2013 La ma zheng zhuan
2011 Xue hua na ge piao
2011 Gang tie nian dai
2010 Shooting from Behind
2009 Wo de tuan zhang wo de tuan
2009 The Line
2006 Shi bing tu ji

Görev Aldığı Yapımlar

Yi Zhang Fotoğrafları

Yi Zhang Fotoğrafları Yi Zhang Fotoğrafları Yi Zhang Fotoğrafları Yi Zhang Fotoğrafları Yi Zhang Fotoğrafları