Yıldız Asyalı

Yıldız Asyalı
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :17.09.1983
Doğum Yeri:İstanbul

Türk şarkıcı ve oyuncu.

Tam adı Şerife Yıldız Asyalı'dır. Küçük yaşlarda müziğe duyduğu ilgiyle şarkı söylemeye başladı ve beş yaşında piyano çalmayı öğrendi. Solist olarak İstanbul Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosu'nda görev aldı. 12 yaşında Nabucco Operası'nda 'Kral ve Ben' müzikalinde yer aldı ve 13 yaşında iken Sarah Brightman'le İstanbul Devlet Opera ve Bale Orkestrası eşliğinde Lösemili Çocuklar Vakfı yararına düzenlenen konserde aynı sahneyi paylaştı. 15 yaşından itibaren birçok dizi ve filmde oyunculuk yaptı.

Eyvah Babam (1998), Eyvah Kızım Büyüdü (2000), Yasak Elma (2007) ve Hayat Bilgisi (2003-2006) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Aylak Takımı
2020 Hayalet: 3 Yaşam
2017 Benim Hikayem
2015 Cin Ayet
2015 Aşkopat
2014 Meleklerin Mucizesi
2009 Adab-ı Muaşeret
2007 Aşkın Dansı

Televizyon

2019 Elif
2016 Hazan (TV Filmi)
2016 Hayat Bazen Tatlıdır
2015 Ne Münasebet
2014 Asayiş Berkkemal
2011 Akasya Durağı
2011 İnsan Aldandı
2011 Yaseminli Yuva
2011 Müziklerin Efendisi
2010 Kanıt
2009 Kahve Bahane
2009 Doludizgin Yıllar
2008 Pulsar
2007 Yasak Elma
2007 Şöhret Okulu
2006 Şarkılar Susmasın
2006 Daha Neler
2005 Hayat Bilgisi
2004 Avrupa Yakası
2002 Yıldızların Altında (Mini Dizi)
2001 Çifte Bela
2000 Eyvah Kızım Büyüdü
1999 Yılan Hikayesi
1998 Eyvah Babam

Görev Aldığı Yapımlar

Yıldız Asyalı Fotoğrafları

Yıldız Asyalı FotoğraflarıYıldız Asyalı FotoğraflarıYıldız Asyalı FotoğraflarıYıldız Asyalı FotoğraflarıYıldız Asyalı Fotoğrafları