Yorumlar (15 yorum)
7 ömer aksoy29.06.2007 11:03
klonların saldırısı bize 3. bölüm hakkında fazlasıyla ipucu veriyor ayrıca görsel efekt teknikleri görülmeye değer.Bu filmi izedikten sonra 3. filmi merakla bekleyeceksiniz
9 Cletus Cassady20.10.2006 11:43
sw de yeniliklerin sonu gelir mi çok merak ediyorum.. stop-motionla yeni filmlerin gelmesi gibi inşallah 3. filmden sonra da yeni bir çekim tekniği çıkar da sw nin o engin literatüründen yararlanırız.
10 peker öztürk23.09.2006 06:13
tek kelimeyle süper bir film ışın kılıçları biraz arka planda,anakin yavas yavas güçlenio ama sorumsuz kont dooku bir seferlik yendi ama yenilgisi yakın kenobi her zaman ki gibi süper
10 22.08.2006 04:37
tam bir SW manyaklısıyım ve koleksiyoncu sayılırım SW ile ilgili bulduğum her şeyi alırım. Bazıları çok taktikçi olabiliyor . Film harika bence herkes izlesin
10 Grievous22.08.2006 04:27
süper bir film
10 sibel aşık22.08.2006 04:21
Bu film 4 5 6 ya nazaran süper Daha teknik daha çok droid içeriyor.Ben koyu bir SW hastasıyım tek dünyam bu. Ben aslında bütün bölümlerini severim ama yeniler 1 2 3 yani sürükleyici
0 Berkan can18.08.2006 01:03
eski filmleri harika ya.harrison ford u bu filmler sayesinde sevdim ben.keşke eski oyuncularda yeni filmlerde oynasalardı..
1 ahmet yılmaz16.05.2006 01:32
fazla güzel efektleri yok eskiler daha iyiydi
9 riddiecc06.04.2006 08:14
10 yıl önceki 4-5-6 cı bölümler daha sürükleyici ve daha teknik içeriyordu fena deyil ama 6 cı son bölümün yerini tutamaz bence
10 murat savas11.06.2002 11:27
çok mükemmel bir film çarpıcı etkileyici ve sürükleyici çok beğendim.
10 Rıza10.06.2002 01:56
FİLMİN EFEKLERİ SÜPER LORD OF THE RİNGSDEN SONRA İZLEDİGİM EN İYİ FİLM MUTLAKA İZLEYİN
10 _NoaR_01.06.2002 03:58
Ben bu serinin fanatik bir izleyicisi olduğum için çok beyendim.Vizyona geldiğinden beri 2 kere gittim ve fırsat bulabilirsem 1 kere daha gitmek istiyorum.Çünkü görselliğin yanı sıra bana birşeyler kattığına inanıyorum dersem yalan olmaz.Şunu söylemek isterim bu yorumu okuyacak ve izlemek isteyen kişilere izleyeceğiniz film sadece savaş konulu bir film değil içinde siyaset,ekonomi ve romantizm konuları da işlenmiş.Zateen geçen serileri izleyenlerde episode2 nin romantizm ağırlıklı bir konusu olacağınıda biliyorlardı ve yapılacak tek eleştiri romantizim temesı bizim çok beklediğimiz bu bölümü çok doldurmuş ama bence fena olmamış...Israrla tavsiye ederim.İyi seyirler...
1 berk24.05.2002 01:26
Filmin 2. yarısının ortasında çıktım. Acayip kötü.
9 Yasir Muhammed Pamuksuz21.05.2002 07:29
Aslında çok mu büyütülüyor bilmiyorum , bazen düşünüyorumda.Star Wars serisi herkesin gözünde değil ama çoğu star wars tutkunları için tamamiyle bir efsane onlar için.Biraz da olsa Aynı şey benim içinde geçerli diyebilirim.İşte yaklaşık 3 yıl kadar önce Star Wars Episode I : Phantom Menace filmine giderken büyük umutlar vardı içimde.Yıllar sonra Efsanenin devamı desekte Hikayenin öncesini anlatan Episode I %%1% i bende aylar öncesinden bekliyordum.Ama büyük bir hayal kırıklığına uğramıştım diğer Star Wars fanatikleri gibi.Filmden çıktıktan sonra ne kadar iyi güzeldi hoştu desekte hevesimiz kursağımızda kalmıştı.İşte Episode II 1.Filmin Hayal kırıklığının gölgesinde Sinemalarda gösterime girdi,nerdeyse Tüm Dünyada.Tabiki Film vizyona girmesiyle çok iyi hasılat yaptı ama Episode I de çok iyi bir hasılat yapmıştı hatta nerdeyse Tüm Dünyada toplam hasılatı 1 Milyar Dolara yaklaşmıştı ama Hiçbir Star Wars fanatiğini tatmin etmemişti hatta yerden yere vurulmuş filmin 12-15 yaş grubuna hitap ettiği söylentileri dolaşıyordu heryerde.Episode II 16 Mayıs ta Türkiyede de dahil birçok Dünya ülkesinde vizyona girdi.Ben de vizyona girdiği an 1.filmden ne kadar da olsa bir hayal kırıklığı olsada Bu filmi kaçıramazdım.Filmin giriş sahnesi biraz 5.Elementteki sahneleri andırsada tempolu bir girişle başladı.Fakat bu sahneden sonra Filmin Ara verilmesine kadar geçen sürede büyük bir durgunluk vardı.Aslında bu sahneler 3.filme altyapı olarak hazırlanmada düşünülmüşsede yinede acaba bu filmde bir Episode I vakası mı diye düşünmeden edemedim.Fakat Ara dan sonra film hızlanan bir tempoyla Filmin Finaline kadar bizi yanıldığımızın farkına vardırdı hatta sanki bizi gücendirircesine Episode I in öcünü almak istercesine Muhteşem sahneler Jedi larla robotların dövüş sahnesi,Klonlarla Robotların savaşı ve Yoda ile Kont Dooku nun Işın Kılıcı resitalini muhteşem görüntü efektleri ve ses ile birleştiğinde ortaya çıkan sonuç inanılmaz.Bu filmi Kopya CD de izleyenler çok şey kaçırıyorlar,izleyeceklerede hiç izlemesinler daha iyi bence.Bundan sonra herhalde bir 3 yıl bekleyeceğiz Episode III ü serinin belkide kilit filmini izlemek için.Şimdilik ben onu beklerken siz Star Wars Episode II : Attack of the Clones filmine gidin izleyin,izlerken gerçekten büyük bir zevk alcaksınız hatta bir an ışın kılıcınız olsa çekip siz de maceraya atılıp savaşacaksınız.İzleyecek olanlara İyi Seyirler,izleyenlerede 3.filmi beklerken sabır diliyorum , Güç Sizinle Olsun !
10 ahmet gökhan memük20.05.2002 11:37
çok iyi film