Yusuf Atala

Yusuf Atala
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :4.3.1957
Doğum Yeri:İstanbul

Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu.

Uzaylı Zekiye, Süper Baba, İkinci Bahar, Tatlı Hayat ve Yaprak Dökümü gibi birçok dizide rol almıştır. 1981 Marmara Üniversitesi basın yayın bölümü mezunudur. Halen bir eğitim merkezinde spikerlik ve sunuculuk diksiyonu üzerine eğitmenlik yapmaktadır. Kendisi gibi oyuncu olan, Bükre Atala'nın babasıdır.

Filmografi

2019 Ne Olur Gitme
2017 Mezeci Çırağı
2012 Muhalif Başkan
2008 Osmanlı Cumhuriyeti
1997 Çökertme
1995 Böcek

Televizyon

2014 Yedikule Hayat Yokuşu
2012 Araf Zamanı
2012 Yamak Ahmet
2012 Pis Yedili
2010 Yaprak Dökümü
2008 Servet Avcısı
2006 Doktorlar
2006 29-30
2003 Kampüsistan
2003 Hayat Bilgisi
2002 Çocuklar Duymasın
2002 Sırlar Dünyası / Sır Kapısı
2001 Tatlı Hayat
2001 Bizim Aile
2000 Dadı
1998 İkinci Bahar
1996 Gurbetçiler
1995 Çiçek Taksi
1993 Süper Baba
1990 Ah Şu Komşularımız
1987 Uzaylı Zekiye

Görev Aldığı Yapımlar

Yusuf Atala Fotoğrafları

Yusuf Atala Fotoğrafları Yusuf Atala Fotoğrafları Yusuf Atala Fotoğrafları Yusuf Atala Fotoğrafları Yusuf Atala Fotoğrafları