Yusuf Çim

Yusuf Çim
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :26.9.1991
Doğum Yeri:İstanbul

Türk şarkıcı, oyuncu, sunucu ve manken.

Aslen Giresun Alucralıdır. Beyoğlu Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Bilgisayar Teknolojisi bölümünden mezun olmuştur. Üniversite eğitimini İstanbul Arel Üniversitesi Radyo-TV bölümünde tamamlamıştır. Akademi 35.5 Sanat Evinde oyunculuk eğitimi almıştır.

İlk kez 2009 yılında çeşitli markaların tanıtım kataloglarında yer alarak fotomodellik yapmaya başlamıştır. 2011 Best Model of Turkey öncesi ve sonrası yerli ve yabancı birçok firmanın defileleri için podyuma çıkmıştır. 2013 yılı ağustos ayında 'Olsun Bi Kere' EP albümüyle müzik kariyerine başlamıştır.

Oyunculuk kariyerine ise ilk alarak 2014 yılında sadece 2 bölüm yayınlanabilen Ezra dizisiyle başlamıştır. Geniş kitlelerce tanınması 2015 yapımı Çilek Kokusu ve ve 2016 yapımı Hanım Köylü dizileri rolüyle olmuştur.

Filmografi

2019 Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle
2019 Hababam Sınıfı Yeniden

Televizyon

2018 Servet
2017 İçimdeki Fırtına
2017 Seven Ne Yapmaz
2016 Hanım Köylü
2015 Çilek Kokusu
2014 Ezra

Görev Aldığı Yapımlar

Yusuf Çim Fotoğrafları

Yusuf Çim Fotoğrafları Yusuf Çim Fotoğrafları Yusuf Çim Fotoğrafları Yusuf Çim Fotoğrafları Yusuf Çim Fotoğrafları