Yuwu Qi

Yuwu Qi
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :28.11.1976
Doğum Yeri:Guangzhou

Çinli aktör.

Ah Wu ve 715 olarak da bilinmektedir. The Home Song Stories (2007), Jian dang wei ye (2011) ve Yem (2012) filmleriyle tanınmıştır. 9 Eylül 2014 tarihinde Joanne Peh'le evlenmiştir.

Filmografi

2018 If Thoughts Can Kill
2018 Fat Buddies
2015 1965
2012 Yem
2012 Yedian gui tan
2011 Jian dang wei ye
2010 Jin yi wei
2008 The Leap Years
2008 Hua pi
2008 12 Lotus
2007 The Home Song Stories
2007 Moon to
2007 881

Televizyon

2015 Hei, Lao Tou'er
2014 C.L.I.F.
2011 Painted Skin
2011 Moon Cake (TV Filmi)
2005 Jing zhong ren
2004 Ren wo ao you
2002 You qing you yi
2001 He ri jun zai lai
2001 Da jiu dian

Görev Aldığı Yapımlar

Yuwu Qi Fotoğrafları

Yuwu Qi Fotoğrafları Yuwu Qi Fotoğrafları Yuwu Qi Fotoğrafları Yuwu Qi Fotoğrafları Yuwu Qi Fotoğrafları