Yvonne Strahovski

Yvonne Strahovski
Rol :Seslendirme
Doğum Tarihi :30.7.1982
Doğum Yeri:Sidney

Avustralyalı oyuncu. 

Gerçek adı Yvonne Jaqueline Strzechowski'dir. Western Sydney Üniversitesi'nin 'Theatre Nepean' bölümünden tiyatro derecesiyle mezun oldu. Avustralya'da çeşitli filmlerde ve dizilerde rol almıştır. Televizyon dizilerinde oyunculuk yapan Yvonne, Chuck dizisindeki Sarah rolüyle büyük bir üne kavuşmuştur.

Akıcı şekilde Lehçe konuşan Strahovski, bu özelliğini Chuck isimli dizinin 'Chuck Versus The Wookiee' bölümünde ortaya koymuştur. Chuck isimli dizide bir Amerikalıyı canlandıran oyuncu, 'Chuck Versus The Ex' isimli bölümde gerçek Avustralya aksanını çok kısa da olsa kullanmaktadır.

Ayrıca EA Games'in oyunu olan Mass Effect 2'de Miranda'yı canlandırmıştır. Square Enix oyunu olan The 3rd Birthday'de baş karakter olan Aya Brea'nın seslendirmesini yapmıştır. Dexter adlı diziye 7. sezonun 3. bölümünde giriş yapmıştır. Dizide Hannah McKay karakterini canlandırmaktadır.

Filmografi

2019 Angel of Mine
2018 The Predator
2017 Dışarıda
2016 Batman: Büyük Öfke (Video - Seslendirme)
2016 Manhattan Night
2016 Tek Gördüğüm Sensin
2015 Edge
2014 I, Frankenstein
2012 Sevimli Kahraman (Seslendirme)
2012 Annemle Yollarda
2011 Killer Elite
2010 I Love You Too
2010 Matching Jack
2010 Lego: The Adventures of Clutch Powers (Kısa Film - Seslendirme)
2009 Persons of Interest (Kısa Film)
2009 The Canyon
2008 The Plex
2007 Gone

Televizyon

2020 Stateless
2019 The Handmaid's Tale
2019 Rapunzel: Serüvenler
2015 Princess Rap Battle (Mini Dizi)
2015 The Astronaut Wives Club
2015 Edge (TV Filmi)
2014 Louie
2014 24: Live Another Day (Mini Dizi)
2013 Dexter
2011 CollegeHumor Originals
2007 Sea Patrol
2007 Chuck
2006 BlackJack: Dead Memory (TV Filmi)
2005 HeadLand
2004 Double the Fist

Video Oyunları (Seslendirme)

2012 Mass Effect 3
2011 The 3rd Birthday
2010 Mass Effect 2
2009 Mass Effect Galaxy

Youtube

2015 Princess Rap Battle
2011 Three Pop Stars, One Song

Görev Aldığı Yapımlar

Yvonne Strahovski Fotoğrafları

Yvonne Strahovski Fotoğrafları Yvonne Strahovski Fotoğrafları Yvonne Strahovski Fotoğrafları Yvonne Strahovski Fotoğrafları Yvonne Strahovski Fotoğrafları