Zachary Levi

Zachary Levi
Rol :Seslendirme
Doğum Tarihi :29.8.1980
Doğum Yeri:Lake Charles, Louisiana

ABD'li aktör.

Tam adı Zachary Levi Pugh'dur. 'Zach Pugh' isminin, onun Hollywood'daki kariyerinde yardımcı olmayacağını düşündüğünden Pugh olan soyadını kullanmadı.

Oyunculuğa altı yaşında tiyatro sahnesinde başlayan Zachary Levi; “Grease”, “The Outsiders”, “Oliver”, “The Wizard of Oz”, “Big River” gibi oyunlarda başroller üstlendi. Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra oyunculuk hayalini gerçekleştirmek için California'ya taşındı. 

Thor: Karanlık Dünya (2013), Thor: Ragnarok (2017) ve Less Than Perfect (2002-2006) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2022 Shazam! 2
2021 Prisoner 760
2021 Spy Guys
2021 Undercover
2021 American Underdog: The Kurt Warner Story
2021 Apollo 10½
2019 Shazam!
2018 Office Uprising
2018 Blood Fest
2017 Thor: Ragnarok
2017 Star (Seslendirme)
2013 Thor: Karanlık Dünya
2012 Tangled Ever After (Kısa Film – Seslendirme)
2011 No Rest for the Wicked: A Basil & Moebius Adventure (Kısa Film)
2011 Mandy Moore & Zachary Levi: I See the Light (Kısa Film)
2010 Karmakarışık (Seslendirme)
2009 Byron Phillips: Found (Kısa Film)
2009 Stuntmen
2009 Alvin ve Sincaplar 2
2008 The Tiffany Problem (Kısa Film)
2008 Wieners
2008 Shades of Ray
2008 An American Carol
2007 Ctrl Z (Kısa Film)
2007 Spiral
2006 Vay Anam Vay 2
2005 Reel Guerrillas (Kısa Film)

Televizyon

2021 Star Wars: Detours (Seslendirme)
2020 Rapunzel: Serüvenler (Seslendirme)
2019 The Marvelous Mrs. Maisel
2017 Tangled: Her Zamankinden Önce (TV Filmi – Seslendirme)
2017 Psych: Film (TV Filmi)
2017 Alias Grace (Mini Dizi)
2016 Telenovela
2016 She Loves Me (TV Filmi)
2016 Lego Jurassic World: The Indominus Escape (Mini Dizi – Seslendirme)
2016 Heroes Reborn (Mini Dizi)
2015 Deadbeat
2014 Robot Chicken (Seslendirme)
2013 Above Average Presents
2013 Remember Sunday (TV Filmi)
2013 Falling for You (TV Filmi)
2013 Tiny Commando (Mini Dizi)
2012 Video Game High School
2012 Chuck
2012 VGHS: The Movie (TV Filmi)
2012 Let It Go (TV Filmi)
2011 Team Unicorn
2011 The Guild
2008 Chuck: Morgan's Vlog
2007 Imperfect Union (TV Filmi)
2006 Worst Week of My Life
2006 Less Than Perfect
2005 Three
2004 The Division
2004 Curb Your Enthusiasm
2003 See Jane Date (TV Filmi)
2002 Big Shot: Confessions of a Campus Bookie (TV Filmi)

Video Oyunları (Seslendirme)

2019 Kingdom Hearts III
2010 Halo: Reach
2010 Fallout: New Vegas
2010 Disney Tangled: The Video Game

Görev Aldığı Yapımlar

Zachary Levi Fotoğrafları

Zachary Levi Fotoğrafları Zachary Levi Fotoğrafları Zachary Levi Fotoğrafları Zachary Levi Fotoğrafları Zachary Levi Fotoğrafları