Zack Snyder

Zack Snyder
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.3.1966
Doğum Yeri:Wisconsin

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Zachary Edward Snyder'dir. Wonder Woman (2017), 300 Spartalı (2006), Watchmen (2009) ve Çelik Adam (2013) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2022 The Fountainhead
2021 Army of the Dead
2021 Adalet Birliği: Bölüm 2
2021 Zack Snyder's Justice League
2017 Justice League: Adalet Birliği
2017 Snow Steam Iron (Kısa Film)
2016 Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2013 Çelik Adam
2011 Sucker Punch
2010 Baykuş Krallığı Efsanesi
2009 Watchmen
2009 My Chemical Romance: Desolation Row (Kısa Film)
2006 300 Spartalı
2004 The Lost Tape: Andy's Terrifying Last Days Revealed (Kısa Video)
2004 Ölülerin Şafağı
2000 Morrissey: ¡Oye Esteban! (Video)
1995 Rod Stewart: Leave Virginia Alone (Kısa Video)
1994 ZZ Top: World of Swirl (Kısa Video)
1992 Soul Asylum: Somebody to Shove (Kısa Video)
1992 Morrissey: Tomorrow (Kısa Video)
1992 Peter Murphy: You're So Close (Kısa Video)
1990 Playground (Kısa Belgesel Video)
1989 Lizzy Borden: Love Is a Crime (Kısa Video)

Televizyon

2013 Superman 75 (Kısa Belgesel)

Yapımcı

2022 Deadshot
2022 Gotham City Sirens
2021 Army of the Dead
2020 Wonder Woman 1984
2018 Aquaman
2017 Snow Steam Iron (Kısa Film)
2017 Wonder Woman
2016 Suicide Squad: Gerçek Kötüler
2014 300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2011 Sucker Punch
2009 Tales of the Black Freighter (Kısa Video)
2009 Under the Hood (Kısa Video)

Senaryo

2021 Army of the Dead
2021 Adalet Birliği: Bölüm 2
2021 Zack Snyder's Justice League
2017 Justice League: Adalet Birliği
2017 Snow Steam Iron (Kısa Film)
2017 Wonder Woman
2014 300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2011 Sucker Punch
2009 Tales of the Black Freighter (Kısa Video)
2006 300 Spartalı

Oyuncu

2017 Wonder Woman
2009 Watchmen
2004 Ölülerin Şafağı

Görev Aldığı Yapımlar

Zack Snyder Fotoğrafları

Zack Snyder Fotoğrafları Zack Snyder Fotoğrafları Zack Snyder Fotoğrafları Zack Snyder Fotoğrafları Zack Snyder Fotoğrafları