Zejhun Demirov

Zejhun Demirov
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1992
Doğum Yeri:Düsseldorf

Alman oyuncu.

Der Lehrer (2009), Bruder: Schwarze Macht (2017) ve M - Eine Stadt sucht einen Mörder (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Oray
2015 Die Kleinen und die Bösen
2012 Little Thirteen

Televizyon

2019 M - Eine Stadt sucht einen Mörder (Mini Dizi)
2017 Bruder: Schwarze Macht (Mini Dizi)
2017 Nur Gott kann mich richten
2017 Hubert ohne Staller
2017 Der Lehrer
2015 Der Pfarrer und das Mädchen (TV Filmi)
2012 Ein Fall für zwei
2011 Kebab mit Alles (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

  • Oray, 2019, Oyuncu

Zejhun Demirov Fotoğrafları

Zejhun Demirov Fotoğrafları Zejhun Demirov Fotoğrafları Zejhun Demirov Fotoğrafları Zejhun Demirov Fotoğrafları