Zeynep Tuğçe Bayat

Zeynep Tuğçe Bayat
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :8.2.1990
Doğum Yeri:Mersin

Türk dizi ve sinema oyuncusu.

1990 yılında Mersin'de doğan Zeynep Tuğçe Bayat, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Üniversitede okurken İstanbul'daki özel tiyatrolarda reji asistanlığı ve oyunculuk yaptı. Çeşitli dizilerde ve reklam filmlerinde rol aldı. Yıldız Masalı dizisi ile kariyerine adım atan oyuncu Çilek Kokusu dizisi ile tanınmıştır.

Filmografi

2017 Şansımı Seveyim

Televizyon

2016 Seviyor Sevmiyor
2015 Çilek Kokusu
2014 Ah Neriman
2011 Yıldız Masalı
2010 Gönülçelen
2009 Arka Sıradakiler

Görev Aldığı Yapımlar

Zeynep Tuğçe Bayat Fotoğrafları

Zeynep Tuğçe Bayat Fotoğrafları Zeynep Tuğçe Bayat Fotoğrafları Zeynep Tuğçe Bayat Fotoğrafları Zeynep Tuğçe Bayat Fotoğrafları Zeynep Tuğçe Bayat Fotoğrafları