Zoe Kazan

Zoe Kazan
Rol :Senarist
Doğum Tarihi :9.9.1983
Doğum Yeri:Kaliforniya

ABD'li senarist, yapımcı ve oyuncu.

Tam adı Zoe Swicord Kazan'dır. Ünlü yönetmen Elia Kazan'ın torunudur. Yale Üniversitesi tiyatro bölümü mezunudur. Hayalimdeki Aşk (2012), Yangın Yeri (2019) ve Yabancıların Nezaketi (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 The Kindness of Strangers
2018 Vahşi Batı Hikâyeleri
2017 The Big Sick
2016 The Monster
2016 Sevgili Kardeşim
2015 Bizim Adımız Kriz
2014 In Your Eyes
2013 Some Girl(s)
2013 İkiz Hayat
2013 Ya Aşksa
2012 Hayalimdeki Aşk
2010 Mutluyum, Devam Et
2010 Meek's Cutoff
2009 The Exploding Girl
2009 Pippa Lee'nin Özel Yaşamı
2009 İlişki Durumu: Karmaşık
2009 I Hate Valentine's Day
2008 Hayallerin Peşinde
2008 Ben ve Orson Welles
2008 Ağustos
2007 The Savages
2007 Tanrının Vadisinde
2007 Cinayet Gecesi
2003 Swordswallowers and Thin Men

Televizyon

2020 Clickbait
2020 The Plot Against America (Mini Dizi)
2019 The Deuce
2016 Max (TV Filmi)
2015 The Walker
2014 Olive Kitteridge (Mini Dizi)
2010 Bored to Death
2007 Medium

Görev Aldığı Yapımlar

Zoe Kazan Fotoğrafları

Zoe Kazan Fotoğrafları Zoe Kazan Fotoğrafları Zoe Kazan Fotoğrafları Zoe Kazan Fotoğrafları Zoe Kazan Fotoğrafları